Amazon показа очила като на агент 007

Моделът работи с Alexa гласов асистент и ви нашепва информация за всичко, което ви вълнува

Amazon показа очила като на агент 007 | StandartNews.com

Amazon представи поредната актуализация на аудио очилата Echo Frames с гласов асистент Alexa. Устройството се характеризира с по-привлекателен външен вид и някои технически подобрения. В проекта участва и италианската марка Carrera.

Очилата Echo Frames имат вграден микрофон и говорители, насочени към ушите, което позволява очилата да заменят слушалките. По този начин очилата ви позволяват да взаимодействате с гласовия асистент на Amazon, да се наслаждавате на музика или да провеждате разговори. А рамките, които се предлагат в няколко варианта, могат да бъдат снабдени с коригиращи лещи.

Най-важната техническа иновация е удълженият живот на батерията. Според производителя Echo Frames могат да работят без презареждане до шест часа, а това със сигурност е радващо, защото първата версия на устройството се изключваше след три часа активна употреба. Поддържа се сдвояване с няколко устройства едновременно, което позволява на Echo Frames лесно да превключва между тях. Освен това гласовият асистент Alexa ще ви помогне да намерите очилата си, ако се загубят някъде в къщата.

Amazon не се ограничи само с технически нововъведения - Echo Frames получиха седем нови дизайна: правоъгълен, модерен правоъгълен, кръгъл, квадратен, котешко око, както и Carrera Cruiser и Carrera Sprinter, изработени с помощта на италиански партньор. Amazon определи цена на Echo Frames от 269,99 USD, но не уточни кога ще бъдат пуснати в продажба.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай