Acronis е призната за компания „Визионер“ в Магическия квадрант на Gartner за корпоративни софтуерни решения

Решенията на Acronis за киберзащита се ползват с доверието на над 20 000 доставчици на услуги в повече от 150 страни

Acronis е призната за компания „Визионер“ в Магическия квадрант на Gartner за корпоративни софтуерни решения | StandartNews.com

Acronis, глобалният лидер в киберзащитата, обяви, че е признат за „Визионер“ в Магическия квадрант на Gartner за корпоративни софтуерни решения за бекъп и възстановяване. Това се случва за втора поредна година.

Този доклад на Gartner е кулминацията на усърдно фактологическо изследване на специфични пазари, осигуряващо холистичен поглед за относителните позиции на доставчиците на различни пазари, където са налице бърз растеж и отчетливо диференциране на доставчиците. Според Gartner, “пазарът на корпоративни софтуерни решения за бекъп и възстановяване е фокусиран върху трансформационните технологии или подходи, откликващи на новозараждащите се нужди на крайните потребители“.

В този доклад Acronis е признат заради своето решение Acronis Cyber Protect Cloud.

“Смятаме, че признанието за Acronis в Магическия квадрант на Gartner за втора поредна година е значително постижение. То още веднъж извежда на преден план златния стандарт на Acronis за холистична защита на данните и решенията за киберсигурност,” заяви Патрик Пулвермюлер, главен изпълнителен директор на Acronis. “Сложността в ИТ индустрията е създала неуправляеми рискове, допълнително засилвани от разхвърляните, разпокъсани системи, които не са проектирани да работят единно. Нашата визия е да дадем на потребителите контрол над техните ИТ среди, предлагайки интегрирана платформа, която осигурява оптимална защита за всички данни, приложения и системи пред лицето на модерните заплахи за киберсигурността“.

Решенията на Acronis за киберзащита се ползват с доверието на над 20 000 доставчици на услуги, 750 000 бизнес-структури и организации за услуги в повече от 150 страни. През миналата година Acronis Cyber Protect е предотвратил над 1 милион атаки и е предпазил над 2,66 милиона работни процеса, позволявайки на доставчиците на услуги и на корпоративните ИТ отдели да избегнат скъпоструващ непланиран престой и да осигурят непрекъсваемост на бизнеса.

За да научите повече за решението за интегрирана защита за крайни устройства на Acronis, посетете acronis.com и се регистрирайте за участие в Acronis #CyberFit Summit 2022 в Маями, Флирида, от 7 до 9 ноември 2022 г.

За да видите повече как потребителите са оценили доставчиците на пазара на корпоративни софтуерни решения за бекъп и възстановяване, посетете: https://www.gartner.com/reviews/market/enterprise-backup-and-recovery-software-solutions 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай