A1 Xplore TV вече работи и на устройства с Android TV

Телекомът предлага достъпните смарт телевизори TCL на цени, започващи от 9,99 лв. на месец с 2-годишен договор

A1 Xplore TV вече работи и на устройства с Android TV | StandartNews.com
  • Телекомът предлага достъпните смарт телевизори TCL на цени, започващи от 9,99 лв. на месец с 2-годишен договор

Удобството на цифровата безкабелна телевизия A1 Xplore TV вече е достъпно и за притежателите на смарт устройства с операционната система Android TV. Приложението идва с всички функционалности, познати от версията му за другите масови платформи на пазара.

A1 Xplore TV за смарт устройства предлага достъп през интернет свързаност до над 230 канала в SD, HD и 4K качество в зависимост от избрания план и възможностите на хардуера, на който е инсталирана апликацията.

Всички потребители могат да спират на пауза, да превъртат напред и назад, и да гледат архив на предаванията до 7 дни назад с визуализация на детайлна информация. Налични са и разширени възможности за търсене на конкретно съдържание, създаване на списък с любими предавания и препоръки на база зрителските навици.

До момента приложението работеше на телевизори Samsung (с версия на OS Tizen 4 или по-висока, т.е. модели след 2017 г.), LG (с Web OS 4 и нагоре, модели след 2019 г.) и Hisense (с Vidaa 4 или 5, модели след 2020 г.).

Сега към тях се присъединяват и десетки модели телевизори и мултимедийни устройства, предлагани от ред производители с операционна система Android TV 9 или по-нова. Това означава съвместимост с модели след 2017 г.

Приложението е налично в Play Store за Android TV, като потребителят не се нуждае от намесата на инсталационен екип – регистрира се, инсталира и активира услугата сам. Единственото нужно е съвместимо устройство с надеждна интернет връзка.

С новата платформа в портфолиото на A1 влиза и нов бранд смарт телевизори – TCL. Това е един от най-големите производители на пазара, като бурният му растеж през последните години се дължи на комбинацията от дизайн, функции и добра цена.

Телекомът вече предлага 3 модела на TCL. Най-достъпен е TCL 32S6200, който предлага картина с HD качество, HDR 10 и Dolby Audio срещу 9,99 лв. на месец за 2-годишен договор с план ТВ 200 Max + Нет 1000. По-големият TCL 43C635 е с 4К QLED панел с HDR Pro поддръжка и говорители на ONKYO. Неговата цена е 29,99 лв. на месец за период от 24 месеца с план ТВ 200 Max + Нет 1000.

Отново 4K с широка цветова гама, повишен динамичен обхват и Dolby Atmos звук предоставя на зрителите и TCL 50P735, който освен това е с елегантен дизайн без рамка. Цената на изплащане за него е 30,99 лв. на месец с 2-годишен договор за план ТВ 200 Max + Нет 1000.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай