Зловещ въпрос, свързан с Путин! Кой го зададе

Доста радикални прогнози в Русия

Зловещ въпрос, свързан с Путин! Кой го зададе | StandartNews.com

Смъртта на руския президент Владимир Путин няма да означава бърза победа на Украйна във войната, но ще ускори победата. Това мнение изрази военният експерт Олег Жданов в интервю за "Гроші".

„Струва ми се, че ще има временно правителство... И временните [служители], които могат да елиминират Путин, може да са дори по-радикални от него... Разбира се, би било идеално либералните демократи да дойдат и да седнат на масата за преговори от нулата. Това е, върху което се фокусират Съединените щати. Ако това се случи днес, утре Съединените щати ще бъдат готови да преговарят от наше име", каза той.

Едно от условията, според Жданов, ще бъде предаването на ядрени оръжия и връщането на украинските територии. „При тези условия санкциите се отменят, Русия става страна от третия свят, както всички други страни, и не участва в геополитическите процеси“, смята експертът. Жданов обаче смята, че тези, които решат да свалят Путин, ще бъдат по-радикални.

Руският опозиционер Генадий Гудков отбеляза, че особено след освобождаването на Херсон „в бункера на Путин“ няма да има съмнения за близката победа над неговия режим. Според руския политик Михаил Ходорковски назряват странни изменения във военно-политическото ръководство на Руската федерация.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай