Уникален случай! Как живее жена с две вагини

Ани Шарлот от Съри открива, че има диделфис на матката

Уникален случай! Как живее жена с две вагини | StandartNews.com

Жена от Великобритания сподели, че има две вагини, матка и шийка на матката, но въпреки това е приела тялото си, след като е била диагностицирана с рядко заболяване още в тийнейджърските си години.

Ани Шарлот от Съри открива, че има диделфис на матката, когато отива за контрацептиви на 16-годишна възраст.

Заради това обстоятелство, Шарлот може да зачене с две бебета от двама различни мъже по едно и също време. Тя също има два цикъла, които контролила с противозачатъчни, и казва, че и двете вагини са "напълно функционални". Въпреки че ѝ отнема няколко години, за да се примири със състоянието си, 23-годишната жена сега го вижда по различен начин.

"Казаха ми, че да имам деца ще бъде много трудно и това ще включва непрестанно обикаляне по болниците и най-вероятно ще се наложи да родя преди термина, с цезарово сечение, тъй като за плода няма да има достатъчно място, за да го износя докрай", коментира Шарлот.

В университета обаче тя се научила да живее с по-особеното си състояние и дори се научила да се шегува, че има две вагини, за да "разчупи ледовете". По думите ѝ доста от хората проявили сериозен интерес към нея и с времето спряла да гледа на феномена като медицински проблем, пише novini.bg.

Освен притесненията, свързани с евентуалната бременност, състоянието на Шарлот не се отразява на живота ѝ и тя е свикнала с него.

В момента тя има профил в платформата OnlyFans, от която изкарва около 70 000 паунда месечно. Споделя, че потребителите най-често я питат какво е усещането да прави секс с две вагини, докато други питат и за по-естествени неща, като например как пишка.

Шарлот казва, че това е промяна в живота ѝ в настоящия финансов климат, и тя се гордее, че се издържа сама.

"Определено карам много пълноценен живот. Винаги съм заета да създавам съдържание за социалните медии, OnlyFans или просто да чатя с моите последователи, така че срещите засега останаха на заден план", разкрива още тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай