Тръмп шокира света със сделка за Украйна

Каза защо Путин се страхува от него

Тръмп шокира света със сделка за Украйна | StandartNews.com

Доналд Тръмп шокира света, предлагайки невъзможна сделка за Украйна. Бившият държавен глава на САЩ заяви, че Русия "никога не би нахлула" в Украйна, ако той беше на власт, но също така посочи, че при необходимост би "сключил сделка“ с руския президент Владимир Путин, пише Daily Telegraph.

По думите на бившия президент на САЩ, ако той е бил президент по време на инвазията, "би сключил сделка", позволяваща на Русия да задържи части от Украйна, за да се сложи край на войната.

Тръмп заяви, че това би бил "най-лошият" сценарий и нямало да се стигне до него, защото Путин изобщо нямало да посмее да нахлуе в Украйна, ако той беше в Белия дом.

Тръмп заяви в радиошоуто на Шон Ханити: "Не забравяйте, че при Буш превзеха Грузия, при Обама превзеха Крим. А при Байдън те превземат всичко. Изглежда, че ще превземат всичко, така ми изглежда.“

"А знаете ли какво превзеха по времето на Тръмп? Русия не превзе нищо. За първи път, при първия президент от много време насам. Той (Путин) разбра. Той никога не би го направил."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай