Тръмп предупреди какво ще се случи със САЩ, ако той не спечели

Каза още, че ако той е президент, войната в Украйна ще бъде прекратена за 24 часа

Тръмп предупреди какво ще се случи със САЩ, ако той не спечели | StandartNews.com

Доналд Тръмп заяви, че родината му ще бъде в "голяма беда", ако той не спечели президентските избори през 2024 година, пише News.bg.

В отговор на въпрос на водещата Кайтлан Колинс от Си Ен Ен дали ще приеме резултатите от президентските избори догодина, Тръмп заяви, че ще го направи само ако изборите са "честни".

"Всички тези фалшиви разследвания срещу мен са за намеса в изборите", подчерта бившият президент.

Тръмп заяви, че е наложително да се сложи край на военните действия от двете страни на конфликта в Украйна, като обеща, че ако той е президент, войната ще бъде прекратена за 24 часа.

"Искам всички да спрат да умират", подчерта Тръмп, като заяви, че руският президент Владимир Путин е сгрешил, като е решил да "влезе" в Украйна. "Ако кажете, че той е военен престъпник, ще бъде много по-трудно да се сключи сделка, за да се спре това нещо", подчерта бившият президент пред Си Ен Ен.

"Ако той е военнопрестъпник, хората ще го хванат и екзекутират, той ще се бори много по-силно, отколкото се бори при другото обстоятелство. Това е нещо, което ще бъде обсъдено на по-късен етап", добави той. "Точно сега искаме да уредим тази война", настоя 45-ият президент на САЩ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай