Слуга на Путин изуми! Какво каза за САЩ

Ще има ли реакция на тези думи

Слуга на Путин изуми! Какво каза за САЩ | StandartNews.com

Ново изказване на слуга на Путин, носещо духа на СССР.

„Ние сме единствената страна в света, която може да унищожи Съединените щати за 1 час", каза видният пропагандист на Кремъл Маргарита Симонян в руско предаване по RT. Тя е и редактор на телевизията. 

Не е ясно кога е излъчено предаването. Потърсен е коментар от руското външно министерство. 

Руската държавна телевизия многократно намеква за ядрен сблъсък между Москва и Вашингтон, един от ключовите съюзници на Украйна по време на инвазията на Русия.

През почти двугодишната война, отношенията между САЩ и Русия бяха обтегнати, а споразумението между Москва и Киев за прекратяване на боевете изглежда почти невъзможно. 

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел призова днес в слово пред Европейския парламент в Страсбург Камарата на представителите в САЩ да освободи 60 млрд. долара за осигуряване на финансовата стабилност на Украйна, съобщава БТА.

САЩ и европейските съюзници, които предоставиха оръжия и финансова помощ на Украйна, бяха загрижени за възможността войната да прерасне в по-широк конфликт в Източна Европа. Тревога буди и гнева на Москва при всяка помощ, изпратена за Украйна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай
2 Коментара
Марин Маринов
преди 2 месеца

Само да попитам! Вие от Стандарт фашистки сайт ли сте че да ви изтривам веднага!?! Между другото- не само САЩ а и вие драскачи, ще отидете по дяволите!

Откажи