Шаш! Защо Вучич изскочи от хладилника на семейство /Видео/

Сръбският президент публикува нов предизборен клип

Шаш! Защо Вучич изскочи от хладилника на семейство /Видео/ | StandartNews.com

Сръбският президент Александър Вучич пусна в своя профил в Instagram ново предизборно видео, съобщава вестник "Вечерне новости" и. В политическата реклама президентът Вучич излиза от хладилник в дома на младо семейство и изброява успехите, постигнати през изминалия период, предава БТА.

В началото на клипа се вижда как една брачна двойка гледа телевизия. "За съжаление, ето го пак", започва видеото с коментар на мъжа. Тогава жената става, за да вземе нещо от хладилника и се появява Вучич.

"Дали наистина излязохте от хладилника?", пита жената. "Важно е да стигна до всеки гражданин на Сърбия. Остава още много да се направи. Трябват ни повече пътища, железопътни линии и фабрики. Ако не се лъжа, получихте субсидия за решаване на жилищния въпрос. И когато всички в Сърбия ще имат възможностите, които имате днес, няма да ме гледате толкова много. И се трудим това да се случи възможно по-скоро", отговаря Вучич на обърканата жена. А дотогава запомнете: "Ако останем обединени с тези цели пред нас, единствената граница са нашите сънища", казва Вучич и се връща в хладилника.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай