Сензация. Българин с разкритие за убиеца от Чикаго

Владимир Транколов девет години е бил съсед на семейство Кримо, чийто син е арестуван за убийството на шестима души

Сензация. Българин с разкритие за убиеца от Чикаго | StandartNews.com

Българин познава извършителят на масовата стрелба в Чикаго по време на парада за Четвърти юли. Владимир Транколов девет години е бил съсед на семейство Кримо, чийто син е арестуван за убийството на шестима души, съобщи BG VOICE.

Мъжът беше идентифициран като 21-годишният Робърт Кримо Трети.

“Познавам Робърт, но не изглеждаше да има някакви отклонения. Беше нормален тийнейджър. Да, хвърляше боклук по ливадата и шофираше доста бурно, но нищо повече от това", споделя нашенецът.

След трагедията в Хайланд Парк, той направил едно кръгче край бившия си дом. Там видял родителите на стрелеца, които били разделени от години. Майката разговаряла с полицията. Владимир провел кратък разговор с бащата на Робърт и го попитал, дали всичко е наред.

"Каза ми "да, всичко при нас е ок". И два часа по-късно видях снимката на сина им като издирван. Направо е трагедия това, което се случи. Не е за описване“, продължи Транколов.

Дъщерята на българина е била съученичка с по-малкия брат на Робърт. Семейство Кримо имали общо три деца.

По-рано полицията съобщи, че арестуваният за масовата стрелба е бил преоблечен като жена, вероятно е имал и перука. След като стрелял, той изхвърлил пушката и се слял с паникьосаната тълпа.

След това отишъл в дома на майка си, откъдето взел на заем нейната кола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай