Четвъртък,

Сензация. Българин с разкритие за убиеца от Чикаго

От: Агенция Стандарт -
5507
Сензация. Българин с разкритие за убиеца от Чикаго
A
A
A

Българин познава извършителят на масовата стрелба в Чикаго по време на парада за Четвърти юли. Владимир Транколов девет години е бил съсед на семейство Кримо, чийто син е арестуван за убийството на шестима души, съобщи BG VOICE.

Мъжът беше идентифициран като 21-годишният Робърт Кримо Трети.

“Познавам Робърт, но не изглеждаше да има някакви отклонения. Беше нормален тийнейджър. Да, хвърляше боклук по ливадата и шофираше доста бурно, но нищо повече от това", споделя нашенецът.

След трагедията в Хайланд Парк, той направил едно кръгче край бившия си дом. Там видял родителите на стрелеца, които били разделени от години. Майката разговаряла с полицията. Владимир провел кратък разговор с бащата на Робърт и го попитал, дали всичко е наред.

"Каза ми "да, всичко при нас е ок". И два часа по-късно видях снимката на сина им като издирван. Направо е трагедия това, което се случи. Не е за описване“, продължи Транколов.

Дъщерята на българина е била съученичка с по-малкия брат на Робърт. Семейство Кримо имали общо три деца.

По-рано полицията съобщи, че арестуваният за масовата стрелба е бил преоблечен като жена, вероятно е имал и перука. След като стрелял, той изхвърлил пушката и се слял с паникьосаната тълпа.

След това отишъл в дома на майка си, откъдето взел на заем нейната кола.


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички