Риболовлев бута къща за $95 млн.

Босът на "Монако" стъпил два пъти в имението, дразнел го мухълът

Риболовлев бута къща за $95 млн. | StandartNews.com

Флорида. Босът на "Монако" Дмитрий Риболовлев, който плати 95 милиона долара за имението на Доналд Тръмп в Палм Бийч, планира да го срине със земята. Сделката, осъществена преди 5 години, би всички рекорди в историята на Южна Флорида.

Руският олигарх иска да бутне бялата постройка в колониален стил, въпреки че е стъпвал в нея един или два пъти. Причината - мухъл. Плесените никнат непрекъснато заради огромната влажност край брега. За Дмитрий това е невероятен проблем. Така багерите ще зачистят завинаги общо 12 постройки до дългия частен плаж. "Руснакът е доста потаен в своите намерения", съобщиха агенти на имоти. Не е ясно какво ще прави след това. В САЩ са шашнати, че босът на "Монако" предприема толкова скъпа операция, докато хвърля стотици милиони във футбола и преживява развод. Очаква се раздялата със съпругата да му струва цяло състояние.

Доналд Тръмп беше помолен да коментира новината, но отсече кратко, че не му дреме какво става с къщата. Той я купи през 2004 година от фалиралия олигарх Аби Госман за "едва" 41,4 милиона долара. Тръмп показваше с гордост на гостите си мраморните подове, бронираните стъкла, огромни прозрачни тавани и цяла бална зала. Къщата разполага с още 7 спални, арт галерия, а мазето е превърнато в гараж за 80 коли!!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай