Разкритие! Титани на рока спасяват Зеленски

Президентът на Украйна прави признание за личното си време

Разкритие! Титани на рока спасяват Зеленски | StandartNews.com

Кое е спасението за Володимир Зеленски?

Президентът на Украйна даде интервю за CNN, в което сподели последни новини от войната, която Руската федерация предизвика с нахлуването си в Украйна.

От медията полюбопитстваха как главнокомандващият се справя със стреса, неизбежно придружаващ важната му позиция.Той посочи няколко рок изпълнители, чиято музика му помага да разпусне в тези тежки времена, пише Фокус. Зеленски обясни, че прави каквото може да намира тихо време за себе си, за да се бори с напрежението от воденето на нацията по време на война. Украинският лидер обикновено чете или слуша музика.

“Музиката помага. Харесвам AC/DC, Ерик Клептън. Слушам много Guns ‘N’ Roses." Зеленски сподели, че не разбира всички думи на западните банди, но този тип музика му дава енергия.“Важно е някои сутрини, около 6-7, да се тренира на такава музика. Дава ти енергия за целия ден", каза президентът.

Легендарните Guns ‘N’ Roses са разбрали за предпочитанията на украинския главнокомандващ към музиката им. В пост в социалните медии, те пишат: "Сред добра компания."

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай