Путин втрещи света, какво става /Видео/

дравословното състояние на руския президентотново изплува на дневен ред

Путин втрещи света, какво става /Видео/ | StandartNews.com

Здравословното състояние на руския президент Владимир Путин отново изплува на дневен ред. Въпреки че преди известно време директорът на ЦРУ изрази съмнения, че държавният глава се намира във влошено здраве, сега излязоха нови спекулации заради последните разпространени кадри в социалните мрежи, предава novini.bg. На тях ясно се вижда, че Путин сякаш е неспособен да движи дясната си ръка.

Това се случва в момент, когато 69-годишният президент е на посещение във военен музей в родния си град Санкт Петербург по повод Деня на Военноморските сили на Русия, който се отбелязва всяка година в последния ден на юли.

Във видеото се забелязва как Путин, в присъствието на дъщерята на военния министър Сергей Шойгу, я слуша съсредоточено, докато в един миг около лицето му започват да кръжат комари. За да ги прогони, руският президент използва лявата си ръка, а дясната му остава неподвижна и прилепена до тялото му.

Комарите продължават да го безпокоят, докато Путин не замахва, отново с лявата си ръка, преди да се придвижи напред с леко накуцване.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай