Немцов направил цяла детска градина

Немцов направил цяла детска градина  | StandartNews.com

Политическата активност на Борис Немцов се оказва направо сдържана в сравнение с половата. Месец и половина след убийството на опозиционера вече няколко жени излизат пред медиите с деца, които поразително приличат на него. Любовниците на Немцов твърдят, че са майки на извънбрачните му наследници и искат част от полагаемото им се богатство.

Бижутерката Анна Лесникова бе поредната, която заяви любовната си принадлежност към Немцов. Вчера тя поиска финикийски знаци за предполагаемия им общ син Данила. "Историята е обикновена, както при всички жени, които са били с Боря. Просто на мен ми провървя повече - аз родих прекрасен син. Любовта ни беше силна и от моя, и от негова страна. Съдбата ни събра случайно. Той се държеше като момче, бягаше от охраната, взимаше коли от приятелите си, а дори не можеше да кара добре. Той беше много красив, добър и искрен. Казваше ми, че когато ме виждал на екран, винаги ме е искал, винаги ме е харесвал", разказа Анна пред московските медии. Тя твърди, че Немцов има ужасно много извънбрачни деца и тепърва ще излизат още куп жени, които разказват историите си с доста похотливият политик. А нейният син Данила, вече 17 годишен, действително е одрал кожата на баща си.

"Когато научих, че съм бременна, казах на Немцов, че искам да запазя тези гени. Бях уверена, че ще е момче, почувствах го. Боря беше енергичен и мощен. Имахме общ приятел - Абдул-Хамид Садиков, когото убиха. Спомням си как тримата яздехме, а аз още не знаех, че съм бременна. Веднъж конят не пожела да тръгне, а вървеше бавно-бавно. Чудех се защо, а после Абдул ми каза, че конете усещат", сподели още бижутерката.

По същото време Анна имала граждански брак с друг човек - Юрий, който всъщност отгледал малкият Данилка. Двамата с Немцов мълчали, за да не наранят чувствата му. За това, че му е баща, Данила научил едва половин година преди смъртта на Борис. "Съжалявам, че не успяхме да се видим и да поговорим", казва младежът, който е благодарен на съпруга на майка му Юрий, грижил се за него през цялото време като за свое дете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай