Лекари тичат спешно при Путин, какво става

Слухове за здравословното състояние на руския президент се разпространяват отдавна

Лекари тичат спешно при Путин, какво става | StandartNews.com

Слухове за здравословното състояние на руския президент Владимир Путин се разпространяват отдавна. Но от началото на войната в Украйна те се увеличиха забележимо. Веднъж се говореше, че лидерът на Кремъл е болен от рак, друг път – че страдал от болестта на Паркинсон или от деменция.. Истината, обаче, е, че досега не се е появявало нито едно доказателство за сериозно заболяване на 69-годишния руски държавен глава, съобщи австрийският сайт „ое24”.

Съобщение в канала в Инстаграм General SVR" стана повод за нови вълнения по този въпрос. Според информацията в него, през нощта в петък срещу събота се е наложило лекарски екип да посети спешно Путин. Това съобщи по-късно и британският „Дейли Мейл”.

Според публикациите, около 1 ч. руският лидер е почувствал силно гадене. Няколко лекари са извикани спешно и са останали при него 3 часа, докато президентът не се е почувствал по-добре. Според официалната информация от Кремъл, Путин се е простуди по време на визитата си в Иран миналата седмица, припомня БГНЕС.

Около 300 000 потребители се информират в канала на Instagram "General SVR" за предполагаеми разкрития от руския властови кръг. Въпреки това никога не се представят доказателства за публикуваните информации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай