Какво сполетя Шон Пен след Украйна

Актьорът е видян за последно в Малибу в петък сутринта

Какво сполетя Шон Пен след Украйна | StandartNews.com

Двукратният носител на "Оскар" Шон Пен е дал положителна проба за COVID-19 след пътуването си до Украйна. Това съобщи режисьорът на "Лакрицова пица" Пол Томас Андерсън по време на 74-ите награди на Гилдията на режисьорите на Америка.

"Шон е дал положителна проба за Covid", обяви 51-годишният режисьор пред публиката в "The Beverly Hilton", предаде "Дир". И допълни: "Което е малко шантаво, като се има предвид какво е направил за всички нас. Това е като ветеран от Първата световна война да се прибире вкъщи и да се подхлъзне на стъпалото пред прага. Така че е трудно да го няма тук". Шон Пен трябвало да връчи специален медальон на Андерсън.

Представители на Пен казват, че може тестът да е бил фалшиво положителен, той нямал симптоми и тестът, който си направил 48 часа преди събитието, бил отрицателен. Вместо него, медальонът връчила жена му Лейла Джордж, с която отново са сe събрали. 

Шон е видян за последно в Малибу в петък сутринта. Той наскоро се завърна от разкъсаната от война Украйна, където се срещна с президента Владимир Зеленски, вицепремиера Ирина Верещук и войници за предстоящия му документален филм за руската агресия.

Шон Пен призовава хората в Туитър да гледат сериала "Чернобил" на HBO, в който ще открият как по принцип се укрива и изкривява информация, и казва, че е задължение на целият свят да спре Путин. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай