Вторник,

Горещо от Медведев! Каза съдбата на Украйна

От: Редактор -
6856
Горещо от Медведев! Каза съдбата на Украйна
A
A
A

Никой вече няма да приеме Украйна в НАТО, това е пряк резултат от специална военна операция. Това мнение изрази заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в своя канал в Telegram, съобщава ТАСС.

"На всички е ясно, че никакви съседи не могат да им дадат никакви гаранции, дори и да мразят жестоко Русия. И сега никой няма да приеме Украйна в НАТО. Въпреки че в алианса има русофоби, те не са самоубийци. И това е пряк резултат на специалната военна операция", написа политикът, предаде BG ON AIR.

Според него киевският режим продължава да си измисля някакви "гаранции за сигурност за бъдещето". "Или ще направят среща с отделни незначителни съседи, водени от забравени пенсионери на тази тема, тогава пак ще се сетят за НАТО", отбеляза той. В същото време Медведев е убеден, че "само споразумение с Русия може да осигури гаранции за сигурност. Но украинското правителство, стимулирано от западни пари и ракети, го отказва.

"Киевският режим разбира, че за него няма и не може да има гаранции за сигурност изобщо. Дори Съединените щати няма да предложат гаранции за светло бъдеще на Зеленски .Няма смисъл", подчерта Медведев.

 


Всички новини от категория Свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com