Дугин с пророчески думи преди смъртта на дъщеря си

Всички в Москва се питат - как се взриви колата при тази огромна охрана

Дугин с пророчески думи преди смъртта на дъщеря си | StandartNews.com

Дяволът е навсякъде!

Последните думи на Александър Дугин на лекцията, след което колата с дъщеря му избухна, станаха пророчески.  Фестивалът "Традиция" в имението Захарово край Москва, посветен на метафизичния дуализъм на историческото мислене, започнал в 18 часа, а около десет и половина вечерта философът, заедно с дъщеря си Дария Платонова, били в паркинга. Те щяха да си тръгнат заедно, но в последния момент Дугин се качил в колата на приятел (вероятно Константин Малофеев, председател на борда на директорите на групата от компании Царград).

 Автомобилът на Даря Land Cruiser Prado не измина дори 7 километра. Той е избухнал след завиване от магистрала Звенигород към Можайское, близо до железопътния прелез край село Болшие Вяземи. 30-годишното момиче е починало на място.

https://yakutsk.ru/wp-content/uploads/2022/08/21/2j-2-10-1200x740.jpg

Дария Дугина е родена на 15 декември 1992 г. Завършила е филологическия факултет на Московския държавен университет, а след това и аспирантура там.

Нейната докторска дисертация е на тема „Тълкуване на политическата философия на Платон“.

Синът на Дугин е художник и куратор - Дмитрий Хворостов, роден е през 1985 година.

Дария, подобно на брат си, използва различно фамилно име, но често се появява на различни събития с баща си.

В допълнение към философията и политиката тя обичаше музиката - свиреше на флейта и китара. Знаеше френски перфектно. Стажувала е в университета Мишел Монтен във френското Бордо, изучавала е история на неоплатонизма. Работила е като кореспондент на телевизионния канал Царград. Тя ръководи телеграм канала PLATONOVA, който има 18 000 абонати.

В Москва са категорични -  че това е терористичен акт. Очевидно самоделно взривно устройство е било поставено в колата.

Големият въпрос обаче е как може това да се случи на големия фестивал "Традиция", който беше охраняван по всички правила?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай