Алла Пугачова и Галкин бягат от бомбите! Къде заминаха СНИМКА

Хванаха ги на летището

Алла Пугачова и Галкин бягат от бомбите! Къде заминаха СНИМКА | StandartNews.com

Руската мегазвезда Алла Пугачова и съпругът й,  шоуменът Максим Галкин, са сред хилядите, които бягат от войната в Израел. Двамата бяха забелязани на израелското летище. Те вероятно са решили да напуснат бързо Израел след нападението на „Хамас“.

ВИЖ ОЩЕ: Алла Пугачова в паника в Тел Авив. Стяга куфари

Царицата на руската естрада и Максим бяха забелязани летище „Бен Гурион“. В кадъра се вижда само Галкин, а Пугачова е в гръб. Облечени в анцузи, те най-вероятно са хукнали бързо, за да се спасят от разразилата се война.

Галкин публикува публикация в социалната мрежа Инстаграм. От нея става ясно, че той, жена му и децата са се събудили в 6:30 сутринта от сирени.

„Труден момент за Израел. Съболезнования на пострадалите и техните семейства! Молим се за тези, които бяха взети за заложници“, написа шоуменът.

Само преди година Пугачова се скри в Израел, след като осъди военните действия на Владимир Путин в Украйна, и реши набързо да напусне родината.

Както „Стандарт” писа още вчера, най-вероятно светската двойка ще замине за Съединените щати, където живее семейството на внука й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай