Здравков иска трофей в "Левски" до 6 месеца

Здравков иска трофей в "Левски" до 6 месеца  | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "Левски" Антони Здравко заяви, че се надява "сините" да спечелят трофей до 6 месеца, като добави, че Купата на България е най-реално постижимият трофей, за който отборът може да се бори този сезон.

"Изпращаме доста спорна година. Дано в скоро време да зарадваме феновете си. Минахме през тежък етап. Футболистите изживяха зле загубата на почти спечелената титла през миналия сезон, както и поражението на финала за Купата. От Европа отпаднахме рано-рано. Всичко това ни повлия негативно. Моето бъдеще? Говорих с ръководството, казаха, че нашият екип остава. Не виждам причина да се притеснявам. Отговорността е огромна. Дали ще съм аз или ще е друг, най-важно е доброто на Левски. Не обръщам внимание на писанията в пресата, че Гонзо се връща", коментира в предаването "Зона Спорт" по bTV Action Здравков.

"Надявам се до 6 месеца да спечелим трофей. Купата на България е най-реалното, за което можем да се борим. В първенството изоставаме и ще бъде трудно, но няма да се откажем", каза още Здравков, като бе категоричен, че "Левски" не получава помощ от съдиите.

На въпрос, дали се чувства сигурен за поста си, Здравков отговори: "Да. Говорих с ръководството, казаха, че нашият екип остава. Не виждам причина да се притеснявам. Отговорността е огромна. Дали ще съм аз или ще е друг, най-важно е доброто на "Левски". Не обръщам внимание на писанията в пресата, че Гонзо се връща."

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай