Загреб би тревога за 150 хулигани

"Лудогорец" продаде 1000 билета, трепери за четирима

Загреб би тревога за 150 хулигани | StandartNews.com

Предупреждение до "Лудогорец" е отправила хърватската полиция, написаха медиите в Загреб. Властите в страната са разтревожени от информации, че 150 хулигани на "Динамо" се канят да посетят мач в София. Двата тима играят в четвъртък среща от груповата фаза на Лига Европа. Полицията в Загреб вече е изпратила в България списък с имената на хулиганите. Хърватите са разтревожени от информациите, че част от тях са опитали да си купят билети по интернет.

"Динамо" поиска 200 места за запалянковците си и контролира продажбата им. У нас обаче билети се продават свободно в мрежата на "Ивентим". Полицията е засякла опити на хулиганите да пазаруват онлайн. Вече текат разговори с МВР как да не допусне гамени на стадиона. Прочутата в цяла Европа групировка "Лошите сини момчета" редовно създава проблеми на мачовете в Европа. Хърватският шампион отнесе не едно или две наказания заради тях. Иначе продажбата на билети тръгна повече от добре. Над 1000 бройки бяха продадени до снощи.

Други проблеми вълнуват повече "Лудогорец". Четирима основни играчи продължават да са под въпрос за битката. Вратарят Владо Стоянов, който получи комоцио с "Ботев", е с реални шансове да излезе титуляр. По-зле е Йордан Минев и националът вероятно ще остане на скамейката. До последно под въпрос ще са Теро Мантула и Роман Безяк.

Ще бием
в София,
закани се

"Динамо". Хърватският шампион се издъни в неделя вечер като гост на седмия "Задар" - 0:0, но оптимизъм у футболистите липсваше. "Не играем добре, но ще бием в София. Срещу "Лудогорец" ще се завърне истинският силен "Динамо". Вярвайте ми", обясни играчът на хърватите Ариан Адеми. "Как да съм доволен. Имахме много шансове, но не вкарахме. Дори в продължението помислих, че сме отбелязали, но не беше така", ядосваше се шефът Зоран Мамич. "Владеехме топката, но не вкарахме. Дано в София да е обратното", добави португалецът Пинто.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай