Йоканович: Вече ни трябват 8 нови, работим, но бавно

Йоканович: Вече ни трябват 8 нови, работим, но бавно | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "Левски" Славиша Йоканович каза на днешната си пресконференция, че отборът в се нуждае от 8 нови футболисти.

„Математически погледнато вече ни трябват осем нови, след като взехме Алекс. Истината е, че по селекцията се работи, но сме бавни. Знаете правилата и сте наясно, че можем да вземем само свободни агенти. Не предвиждаме да пробваме футболисти, но и това може да се случи. Тези, които бяха на проби, не могат да ни свършат работа в момента и всички се отказахме от тях", сподели Йоканович пред журналистите.

„"Черно море" е здрав и снажен отбор. Те ще играят, както го правят всички, когато ни гостуват на нашия стадион – прибрано и на контра атаки. Не очаквам някаква изненада, но това го знае по-добре техният треньор. Не смятам, че ще правим много промени в нашия състав. Единственият проблем ни е контузията на Нуно Пинто, макар че има и други малки проблеми, но не смятам, че ще се отразят. Черно море е агресивен и здрав отбор. Те са вкарали 1 гол и са допуснали 1. Знаят какво искат, но и ние знаем какво искаме. Важно е да постигнем бърз гол, за да не стане като в другите мачове, когато ставаме нервни, след като не вкараме. Очаквам много повече от нашите футболисти - фланелката и емблемата на Левски тежат. Изненада от страна на Черно море? Те ще търсят шансовете си с бързината им в нападение и високите им играчи при статичните положения. Не съм треньор на Черно море, но мисля, че ще бъде така. Мен обаче ме интересува Левски, коментира специалистът.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай