Йоканович: Трябва да сме с хладни глави срещу Славия

Йоканович: Трябва да сме с хладни глави срещу Славия | StandartNews.com

София. Старши треньорът на "Левски" Славиша Йоканович заяви, че тимът му трябва да излезе с "хладни глави" срещу Славия, въпреки двубоя от миналата година между двата тима, който коства титлата на "сините". "Ние знам какво стана миналия сезон, но вече се намираме в нов. Утре трябва да играем с хладни глави", заяви Йоканович на брифинг днес.

"Играчите се възстановиха след мача през седмицата. Техният треньор има същото време да възстанови своите играчи, тъй като също играха преди два дни. След победа определено се работи по-лесно, а и няма контузени от последната среща. Чака ни тежък мач", продължи той.

"В миналите мачове направих промени, но нямам варианти за голяма ротация. Ако играем както срещу Нефотихимк, няма да стигнем до победата", каза още сръбският специалист.

"Левски трябва да е фаворит във всеки един мач в България. Истината е, че играем по-добре навън отколкото на "Герена" на този етап. Наясно сме, че Славия е по-силен състав от тези, които срещнахме в последните два-три мача", каза още той Йоканович.

"Дъстли Мюлдер е в състава и може да помогне. Той тренира с нас отново от близо седмица и се надявам скоро да бъде на разположение и за трите столични дербита. Славия ме интересува най-много. Знам отлично програмата, но не мисля за Локомотив София, ЦСКА и Ботев Пловдив. Най-важният мач е със Славия и мислим за него", каза още наставникът на "Левски".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай