Вили Вуцов: "Берое" няма да ни победи

Вили Вуцов: "Берое" няма да ни победи | StandartNews.com

София. Наставникът на "Славия" Велислав Вуцов заяви, че ако на реванша за Купата на България "Берое" играе толкова прибрано колкото и днес, "белите" ще се класират за финала. В първата среща, двата тима завършиха 0:0 на стадиона в столичния квартал "Овча Купел". 

"Имахме положения, ударихме и греда, но не успяхме да вкараме. Сега отиваме да играем в Стара Загора. Като ни победят там, ще играят финал, но аз ви казвам, че "Берое" няма да ни победи. Нека играят, както искат, щом това ги устройва", заяви Вуцов. 

"Резултатът не е най-добрият, но не е и най-лошият. Все едно не е имало първи мач, а играем на директна елиминация. Дори е по-добре, защото при равен може да се класираме", добави той. 

„Знаехме, че ще играят много прибрано. Те на 20-30 минути се сещаха да минат по веднъж центъра, за да ни нападат. Така са решили, така са играли. Имат си треньори, които избират тактиката. Ние бяхме притеснени от техните контраатаки, видяхме ги в последните им няколко мача. Опитахме да ги спрем, бяхме притеснени да не ни вкарат. Един гол тук щеше да е огромен пасив. Знаехме, че всеки един гол в нашата врата щеше да е проблем", каза още наставникът на "Славия". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай