Варненка спечели 10 000 лв от лотариината игра на БСТ - "Зодиак"

Варненка спечели 10 000 лв от лотариината игра на БСТ - "Зодиак"  | StandartNews.com

Варна. Вие прочетохте ли хороскопа си за днес? Аз не, но със сигурност Сияна Христова от град Варна го е направила. Събудила се е една сутрин и усетила, че късметът й витае във въздуха. "Ръцете ме сърбяха и знаех, че нещо добро ще дойде при мен този ден", разказва щастливата дама. Приех това като знак и влязох в най-близкия тото пункт, за да си купя билетче. Момичето избира талон със своята зодия – „Козирог" от най-популярната моментна лотарийна игра на Българския спортен тотализатор „Зодиак" и благодарение на тази своя интуиция, печели една от големите печалби от играта - 10 000 лева! Сияна казва, че не може да я намери щастието в по-добро време. Уморена от натоварената си работа, тя мечтае да отиде на почивка, която след тази голяма печалба е само на въпрос на време.

„Определено може да се ​​каже, че лотарийни играчи са оптимисти и вярват в своите шансове да спечелят. Това се отразява на начина, по който те избират билетите, броят им и асоциациите, които те използват за това", коментират експерти от Спортния тотализатор. Независимо дали вярвате или не, вече са направени изследвания, за да се определи кой е знака на повечето спечелили. Резултатите варират от конкретен случай до случаен избор, което е допълнителен аргумент в полза на тези, които вярват, че вашият зодиакален знак не оказва реално влияние върху шансовете ви за победа. Въпреки това, огромен процент от най-много победители са от зодиите Водолей, Козирог, Рак, Телец, Дева или Близнаци. Огнените Овни да са винаги в готовност за бързи печалби в количеството, Рибите плуват в умерени води, а Лъвът мъдро избира и после залага със замах. На противоположния край на спектъра, ние можем да намерим зодиите Стрелец, Скорпион и Везни, признаци, че са с по-малко късмет в хазарта. „Изследванията са ориентир", твърдят експертите и допълват, че лотарийни играчи не бива да позволяват на такива резултати да имат възпиращ ефект върху тяхното желание да си опитат късмета. Кой знае, може точно вашия знак да е в най-печелившия в моментната игра на тотото „Зодиак".

Български спортен тотализатор е първият оператор на моментни лотарийни игри в страната, като следвайки световните тенденции при организирането на хазартни игри, пуска в обръщение първите тиражи на моментни игри през далечната 1992 г. Първата моментна игра е с логичното наименование „Шанс за всички", като скоро всички опитали късмета си разбират, че това е така – всеки има и получава своя шанс да бъде победител в тези игри. Моментните игри печелят много бърза популярност сред всички, които търсят късмета си, и то най-вече с това, че получават възможност едновременно да се забавляват и да печелят атрактивни парични суми и то на момента. През 1993 г., вече всеки има възможността да спечели със своя зодиакален знак. Българския спортен тотализатор провежда за първи път не само в България, но и в цяла Европа, моментна лотарийна игра с наименование „Зодиак". И така до днес, 21 години по-късно, това е най-популярната лотарийна игра в България, а на пазара е най-новия тираж на играта, талоните за който са уникални като дизайн и крият печалби за над 3 000 000 лв.

До средата на месец септември тази година, Българския спортен тотализатор е раздал над 8 милиона лева за печалби на щастливци, спечелили от моментните лотарийни игри. В сравнение със същия период на 2013 г., се отбелязва ръст с близо 50 % в относителен размер. В момента, Предприятието организира и провежда, общо пет разновидности на моментна лотарийна игра „Тото шанс за всички", с наименования - „Зодиак; „Домашни любимци"; „Числата на късмета"; „В Галоп!" и „Черен Петър". Цената на талоните от всички провеждани игри е само по 1 лев, уникално дори в световен мащаб съотношения на цена спрямо включени печалби, качество и дизайн. Експертите разказват, че следват световните тенденции за създаване на талоните – с атрактивни и много печалби, както и с красив и уникален дизайн.

С един лев вече трудно си купуваш хляб, не можеш да отидеш на екскурзия, да пътуваш, да си платиш парното, водата или тока, но можеш да си купиш надежда - че въпреки всичко, небесния ти знак може да те направи по-щастлив, по-успешен, по-печеливш, да те направи победител в пътешествието наречено живот. А дали е така – разбираш веднага!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай