Валери Божинов се връща на Острова

Валери Божинов се връща на Острова | StandartNews.com

"Левски" ще направи втори опит да продаде играч в "Уест Хям". Валери Божинов напусна "Герена" часове преди домакинството с "Ботев".

Нападателят ще премине медицински тестове днес и ще направи няколко тренировки с "чуковете", преди да подпише с тях. Сам Алардайс търси спешно нови и евтини попълнения и още преди няколко дни е отправил покана към Божинов. Валери е познат на Острова от изявите си с екипа на "Манчестър Сити". Престоят му при "гражданите" бе белязан от тежка травма, а след идването на Роберто Манчини се оказа ненужен. През зимата Алардайс отправи покана за проби към друг играч на "сините" - Гари Родригес. Холандецът обаче отказа да бъде тестван и по-късно си уреди трансфер в "Елче".

Валери пък реши да сложи край на спекулациите около бъдещето си на "Герена", след като се заговори, че Георги Иванов му е вдигнал мерника. Гонзо не бил доволен от формата му и му готвеше "железен анцуг". Божинов дойде през зимата в "Левски", след като напусна скандално "Спортинг".

Според запознати "сините" ще намажат около 200 000 евро от него, ако всичко в Лондон бъде наред. На "Ъптън парк" Валери ще се бори за титулярно място с Анди Керъл, Мауро Сарате, Рикардо Вас Те, Карлтън Коул и Енер Валенсия.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай