В Юнайтед отново оцениха Бербатов (ВИДЕО)

В Юнайтед отново оцениха Бербатов (ВИДЕО) | StandartNews.com

В "Манчестър Юнайтед" отново се сетиха за гения на Димитър Бербатов. Въпреки че българинът вече четири години не е част от английския гранд.

Нападателят на ПАОК попадна в класацията на топ 10 головете отбелязани на "Олд Трафорд" в ерата на Висшата лига. Редом до имената на Ерик Кантона, Марк Хюз, Анди Коул, Уейн Рууни, Кристиано Роналдо, Робин Ван Перси и една от новите звезди на отбора - Антони Марсиал.

Именно Марсиал отбеляза гол номер 1000 за "Юнайтед" във Висшата лига у дома. Снощи срещу Евертън, с което донесе и ценните три точки в борбата за достигане на място в Топ 4 в класирането в края на настоящия сезон.

Феновете на "червените дяволи" могат да гласуват за своя фаворит, а сред попаденията попада и това на Бербатов срещу "Блекбърн" на 27 ноември през 2010 година. В този мач българинът отбеляза рекордните 5 попадения, но едно определено е спечелило редакторите на сайта на "Юнайтед". Бербатов дълбоко в своята половина даде началото на головата атака, той пусна на двойно към Евра, след това намери Нани, а последният върна към българинът, който завърши хладнокръвно.

За българина може да гласувате - ТУК!

В същото време от "Юнайтед" извадиха статистика с играчите, които имат най-много голове на стадиона и Бербо е един от тях. Българинът има 34 гола на "Театъра на мечтите", което му отрежда деветата позиция. Пред него са Уейн Рууни с 99, Пол Скоулс с 59, Кристиано Роналдо с 57, Оле Гунар Солскяер с 53, Анди Коул и Райън Гигс с по 49, Рууд ван Нистелрой с 48 и Ерик Кантона с 37. Интересното е, че в Топ 10 влиза и броят на автоголовете, който е равен на броя на попаденията на Бербо - 34, допълват от Гонг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай