В "Байерн" си налитат на бой

В "Байерн" си налитат на бой | StandartNews.com

Напрежението в "Байерн" ескалира след разочароващото отпадане от Шампионската лига и Купата на Германия. Под дъжда по време на вчерашната тренировка Робърт Левандовски и Жером Боатенг се хванаха за гушите.

Двамата бяха в различни отбори в учебната игра и на няколко пъти влизаха твърдо в единоборствата. Остър шпагат на Боатенг повали поляка, който се изправи на крака и го напсува. По-късно германският национал се строполи на земята при опит на поляка да отнеме кълбото и страстите се разгорещиха. Двамата се сритаха и трети път. Тогава Боатенг не издържа и налетя с юмруци към Робърт. Само бързата намеса на Меди Бенатия и Рафиня предотврати по-сериозен скандал. Треньорът Пеп Гуардиола веднага изпрати биткаджиите под душовете.

Испанският спец пък е готов да поднови договора си с баварците до 2018 година. Но само ако ръководството изпълни две условия, твърди "Билд". Едното е свързано с трансферите и по-точно желаните от него футболисти да бъдат привличани. Второто условие е посочен от него лекар да отговаря за играчите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай