В. Стефанов с брутална атака срещу Мартин Петров

Не може да си управлява парите, а футбола?

В. Стефанов с брутална атака срещу Мартин Петров | StandartNews.com

Президентът на Славия Венцислав Стефанов веднага отвори уста срещу днешните изявления на Бербатов, Ст. Петров и М. Петров.

"Трите коня се събраха за лятната почивка и си мислят, че морето е до колене. Защо се събраха сега - за морето. Бербатов иска до две седмици конгрес... Недейте, че ще получа, както викаше един приятел, разрез на сърцето".

Това заяви пред "Спортал" президентът на Славия Венци Стефанов относно заявката на Димитър Бербатов, СТилиян Петров и Мартион Петров да вземат БФС.

Ние гледаме отстрани и си даваме парите, за да го има футбола, но ако те си мислят, че ще седят и другите ще са им аргати, жестоко се лъжат. Мен ме интересуват единствено нещата в Славия да са наред и ако може, да помагаме с нещо на футбола.

Постове никога не са ми били цел. Важно е тези, които са начело на БФС, да имат визия, обноски, а и ролята на държавата е от голямо значение. Тя трябва да погледне поне с едното око на футбола. Струва ми се обаче, че в последно време е примижала и с двете. 

Тези тримата не ги виждам като работеща алтернатива. Мартин да седи мирен там, той не може да си управлява парите, тръгнал футбола да управлява. Ако така го измамят и във футбола, какво ще правим?

Хората, които издържаме клубовете, все нещо сме научили за толкова години, оцелели сме за това време - ние, Гришата и т.н. Вижте, бяха много добри футболисти и са добри момчета, но не ги виждам като управляващи футбола, тази лъжица не е за тяхната уста. Ако това се случи, ще видите какви циркове ще станат. Циркове!

Не ги виждам. Няма шанс! Главата си залагам. Методиката, за която говорят, и сега я има. Митко не открива топлата вода. Може да се провери. Някои клубове обаче не я изпълняват. И какво ще направи Митко? Ще отиде да бие бизнесмени с тояга ли?

Или ще ги изхвърли от футбола? Конгресът е глас народен, глас Божи. Това, което става е сигнал и за Боби, явно трябва да преосмисли някои работи, явно някъде е опущил нещата. Поживём-увидим!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай