"Унион" готов да вземе Буш

"Унион" готов да вземе Буш | StandartNews.com

Каядо иска в ЦСКА, португалци не го пускат

"Унион" (Берлин) е поредният клуб, наредил се на опашката за Серджиу Буш от ЦСКА. Поне на думи, засега никой не вади исканите от "Армията" 1,5 милиона евро. Новината е на вестник "Берлинер-Курир". Десетите във Втора бундеслига спешно се нуждаят от голаджия. Според изданието румънецът може да се окаже бижуто в селекцията предвид възрастта си - едва 22 години, и сравнително добрия коефициент на успеваемост в мачовете. В Берлин припомнят кариерата на Буш и лидерството му при голмайсторите в българската "А" група.

Крайното решение е на "Унион", но не е ясно дали ръководството мисли само за трансфер на румънеца, или просто той е един от списъка с предложени нападатели.

Междувременно ЦСКА посегна към бившия халф на "Берое" Давид Каядо. 27-годишният техничар в момента рита за португалския "Витория", но е предимно резерва в Гимараеш. Той твърдо иска да напусне. Самият Каядо потвърди за желанието да се върне в България, но с важно уточнение. "Много е трудно да напусна "Витория" в момента. Казах им, че искам да се махна, но те отговориха, че ме пускат, но само под наем. Три отбора от първа дивизия в Португалия също се интересуват от мен", написа Каядо във Фейсбук. Давид беше един от любимците на публиката в Стара Загора, но беше продаден в Украйна.
Всеки момент в лагера на ЦСКА в Турция трябва да се присъедини и Жужу. Бившият халф на "Черноморец" беше предложен от Херо на "Левски" през есента, но "сините" не го харесаха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай