"ЦСКА Завинаги" поиска стадиона

Мартин Петров с шедьовър срещу "Локо" (Сф)

"ЦСКА Завинаги" поиска стадиона | StandartNews.com

"ЦСКА Завинаги" реагира светкавично на поканата да участва в търг за "Армията" и обяви готовност да започне веднага мащабна реконструкция на стадиона.

Онзи ден Александър Томов обяви, че ще има такъв до 2 месеца и призова хората на Александър Чакмаков да участват. Разбира се, преди това държавата трябва да уреди със закон отдаването на базите.

"Приветстваме решението на Александър Томов. Ще участваме в публичния търг, но искаме да е прозрачен и да има граждански контрол на действията на ръководството. На този етап можем да кажем, че имаме осигурено чуждестранно финансиране за цялостна реконструкция на стадиона, след което "Българска армия" да отговаря на всички изисквания на УЕФА за провеждане на европейски мачове", споделиха от "ЦСКА Завинаги" пред "Спортал".

"Хората обаче първо желаят да се запознаят с условията на търга. Имаме изготвен проект, инвеститор и сме се договорили с голям български холдинг да участва в строителството". И прекратиха всякакви дарителски кампании заради заявената от Александър Томов готовност.

Междувременно ЦСКА разби 3:1 "Локо" в контрола. За едно полувреме в "Надежда" "червените" нокаутираха съперника с голове на Чочев, Вальо Илиев и Мартин Петров. Последният зарадва с истински шедьовър. Марто премина през трима от "Локо" и със зверски шут в стил "Стоичков срещу Мексико" скъса мрежата. За домакините вкара Якасонго в последните секунди.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай