ЦСКА стъпи на криво в Дупница

ЦСКА стъпи на криво в Дупница  | StandartNews.com

Направихме си футбола пълна селяния, каза Стойчо Младенов

Дупница. Марек и ЦСКА завършиха 0:0 в мач от 17-ия кръг на "А" група. Срещата се игра на тежкия терен на стадион "Бончук" в Дупница.

Състоянието на терена бе много тежко и това попречи на двата тима да покажат особено футболни достойнства.

Преди почивката чистите положения пред двете врати почти липсваха.

През втората част Серджиу Буш пропусна отлична възможност да открие резултата, като уцели гредата от непосредствена близост до вратата на домакините. В 76-та минута "армейците" получиха спорна дузпа за игра с ръка на Мартин Димитров, но Жуан Фелипе не уцели вратата от бялата точка. До края на двубоя дупничани опазиха вратата си и срещата завърши при резултат 0:0, информира още БГНЕС.

Селекцията на Стойчо Младенов остава на върха в класирането, но ако Лудогорец спечели домакинството си на Локомотив София по-късно днес преднината на "червените" пред разградчани може да стане 3 точки. Марек пък остава на 11-то място в класирането с 13 точки.

"Доминирахме през целия мач, създавахме голови положения, но не успяхме да ги вкараме. Най-после съдията да направи грешка и да ни даде дузпа, защото досега винаги са били безгрешни. Изобщо всичко е перфектно в тоя мач. Гледахме мача им с Лудогорец, те бяха перфектни тогава. Ще помоля Господари на ефира пак да направят клипче. Превръщаме българския футбол в една селяния", каза след срещата Младенов.

"Ние вече отстъпваме и се прекланяме на каузата, националната кауза. Миналата година им оскъпихме титлата, а тази година още повече ще я оскъпим явно. Очаквам същото, което днес видяхме. Всички се подчиняват на каузата. Вече три години подред, вече четвърта. Българският футбол го обръщаме на цирк, но ние сами сме си виновни за това нещо", допълни той.

"Създадените положения ние не успяхме да ги оползотворим, особено дузпата. В последните минути направихме огромен натиск, но трябваше да имаме повече успеваемост. Стигнахме няколко пъти до отлични ситуации, и Милисавлевич, и Карачанаков, и Тони Силва. Ако имахме повече самочувствие, щяхме да ги реализираме. Самите ситуации и решенията изнервиха нашите играчи и това си оказа влияние. Дори и в ситуациите в наш ущърб трябваше да ги изиграем. Евала им правя на момчетата за играта, която показваме", добави още старши треньорът на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай