ЦСКА: Не можем без Левски

Подновихме тренировките, чувстваме се добре, каза Крушчич

ЦСКА: Не можем без Левски | StandartNews.com

 

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич призна, че клубът не може без големия съперник Левски и двата отбора са нужни на България, пише Блиц.

„Опитвам се да не ни влияе ситуацията в Левски. Със сигурност за българския футбол е добре Левски и ЦСКА да са в елита. Единият без другия не може. Трудно е, не искам да влизам в детайли и мислите ми са само за ЦСКА", каза Крушчич по темата със "сините", след което отговори и за ЦСКА 1948.

 "За мен има едно ЦСКА, този на който съм треньор. Не виждам смисъл от въпроси по темата”, лаконичен бе той пред БНТ.

„Чувствам се по-добре, защото подновихме тренировките, виждаме се с момчетата и другите от щаба. Не бе класическа пауза. Бяхме под карантина и бе дълго, това бе особен вид стрес. Момчетата нямаха търпение да подновят тренировки.”

„Нашият клуб искаше максимално много мачове да се изиграят и всичко да се реши на терена. Но това е решението и ще се съобразим. Трябва да се съсредоточим и всичките ни мисли трябва да са в тази посока. Ще се отрази напускането на някои от чужденците. Раул Албентоса щеше да отстъства 3 месеца, след като се възстанови. Анита сам пожела да напусна. Давидов и Отабор също напуснаха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай