Томов: В ЦСКА няма и лев

15 бона е таванът на заплатите в клуба

Томов: В ЦСКА няма и лев | StandartNews.com

София. Нула, нула, нула. Този отговор даде Александър Томов пред bTV action на въпроса колко пари има в касата на ЦСКА. И разви идеята за превръщането на клуба в публично акционерно дружество. Той за първи път спомена, че мистериозната компания "Лира инвестмънт" може и да запази за себе си дял от "червените". Иначе Томов отсече - никой акционер няма да притежава 51%. С

поред бившия вицепремиер в момента се работи за таван на заплатите около 15 000 лева. С негово разрешение може да бъде направено изключение, но за известно име. Той обясни ролята на бъдещия шеф Лорънс Дейвис. "Ще подкрепи установяването на здрави отношения с някои от британските грандове. Опит, обмяна на млади играчи, обмяна на треньори. Второто - очаква се сериозна помощ от него и негови партньори в извършване на така нареченото публично предлагане на акции. Защото, ако тези хора участват дори с малко, това ще бъде пример добре да се пласират акциите", завърши Томов.

До юридическия край на сделката пари в ЦСКА едва ли ще има, научи "Стандарт". С приходите от мача с "Локо" (Пд), завършил 0:0, ще бъдат посрещнати неотложни дребни разходи. Въпреки безпаричието "червените" фенове са в еуфория и понапълниха "Армията". Именно публиката накара събрания за три дни отбор да покаже дух и желание. Две греди и неправилно вдигната засада обаче лишиха ЦСКА от успеха.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай