Тити копира Дани Алвеш

Тити копира Дани Алвеш | StandartNews.com

"Левски" дръпна с 1-0 на Рилецо в плейофите

"Левски" победи гостуващия "Рилски спортист" с 89:82 в първа среща от 1/4-финалните плейофи на баскетболното първенство, след която последваха грозни сцени.

Секунди след успеха на "сините" техният треньор Константин Папазов бе уцелен с бутилка с вода от феновете на гостите. Специалистът последва популярния от последните дни пример на футболиста на "Барселона" Дани Алвеш и най-демонстративно изпи съдържанието на шишето. В същото време президентът на "Рилски спортист" Петър Георгиев също бе уцелен с бутилка вода от привържениците на домакините в зала "Универсиада". "Левски" поведе в серията, в която се играе до две победи от три мача. Втората среща между двата състава е днес в Самоков.

"Балкан" също стартира с успех участието си в плейофите, като надигра при домакинството си "Спартак" (Пл) с 93:77. Към терена на "Арена Ботевград" "зелените" поеха с бодрата смяна на българския баскетбол. На представянето играчите излязоха, придружени от малчугани - деца на техни близки приятели, спретнати в екипи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай