Стойчо се озъби на шефовете

Стойчо се озъби на шефовете | StandartNews.com

Всички, които взехме, са без пари, доволен е Младенов

Отговорните фактори в ЦСКА притеснително почнахада си говорят чрез медиите. Треньорът Стойчо Младенов е сърдит на ръководството заради разкрити трансферни планове.

"ЦСКА се намира в момент, в който продажбите са необходими и задължителни. Прекалено много се шуми за това нещо. Трябва да има по-голяма дискретност по тези въпроси, а ние понякога позволяваме нещата да преминат границата. В това отношение трябва да затегнем дисциплината, трябва да поговорим с ръководителите, защото това влияе върху психиката на футболистите.

В един определен момент те започват да се разконцентрират", сопна се Стойчо Младенов пред клубната телевизия на "армейците". Екзекутора добави още: "Наблюдавам от известно време една тенденция, която почва да става банална. Само в ЦСКА се говори за юноши, само в ЦСКА се говори за българи. Защото не се говори за "Ботев", за "Лудогорец", "Литекс" или "Славия"...", запита риторично Младенов. Специалистът разкри и колко пари са платили "червените" за входящите си трансфери досега. "Всички отново са свободни агенти, не сме платили за нито един трансферна сума. Така че това, което взехме до този момент, ме задоволява. Искам единствено да се подсилим на поста ляв бек", каза специалистът.

Глобиха Кукоч с 2500 лв.

за обидата, която нанесе на хърватския футболен съюз. Той вкара гол на благотворителен турнир в Загреб и показа фланелка с емблемата на местната федерация и надпис "Мафия". "Проявата на Тончи Кукоч е неподходяща и това наложи да я разгледаме на заседание. Единодушното решение е да го глобим с 10 000 куни", гласи съобщение от хърватския футболен съюз. Обърнато в евро - санкцията на ексцентричния играч на ЦСКА се развнява на 1273 евро или около 2500 лева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай