Стойчо Младенов: През оная работа ми е

Стойчо Младенов: През оная работа ми е | StandartNews.com

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов реагира остро на нападките, че получава големи комисионни от трансферите на чуждестранни играчи в клуба.

"Много тлъсти комисионни! Напълних се с пари, да знаете", саркастично заяви Младенов и допълни: Знаете ли защо ми скачат? Защото не им цепя басма, защото ги прогоних всички от "Българска армия". Всички тия, които лапаха край ЦСКА. Свободни агенти, както всички в момента са свободни агенти в клуба. Около 14 милиона лева съм вкарал от трансфери в ЦСКА", каза Младенов.

Екзекуторът на "Ливърпул" получи "Златен скункс" за слабата игра на "червените" и трите поредни загуби. Също така отрече, че неговият отбор е пестил сили срещу "Ботев", за да изхвърли "Левски" от първата шестица и не пропусна да се пошегува със "сините". "Ако искате ми дайте и "Черна лястовица", през оная работа ми е", заяви Стойчо, като допълни:

"Трябваше да ми дадете един скункс и за поредицата победи над "Левски". Приемам скункса и наистина нанесохме едно петно на ЦСКА. Това е цар футбол. Има такива моменти във всички отбори, виждате "Реал Мадрид". Не се сравнявам с тях, просто дадох пример. Не само в мача с Ботев бяхме слаби, направихме една поредица от три мача, в които бяхме безобразни", каза треньорът на ЦСКА.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай