Стойчо - почетен гражданин на Димитровград

Кметът Иво Димов купува акции на ЦСКА за 1000 лева

Стойчо - почетен гражданин на Димитровград | StandartNews.com

Стойчо Младенов ще бъде предложен за почетен гражданин на Димитровград. Това съобщи кметът Иво Димов на срещата, която проведе треньорът на ЦСКА с фенове от Хасково и региона. Стойчо израства в Димитровград и започва футбола именно от местния тим. Кметът Димов подчерта, че предложението ще бъде внесено на следващата сесия на общинския съвет през май. Мотивите са заслугите на Стойчо не само към ЦСКА, но и към българския футбол, а също така и към града на бригадирското движение.

В същото време Иво Димов обяви, че веднага след Великден отива към Армията, за да купи акции на любимия отбор. Това го прави първият политик от ГЕРБ, който се включва в акцията. Димов ще даде 1000 лева за книжа. Той ще заведе на "Армията" и своя заместник Светослав Стойков, който също е запален привърженик на "червените".
"Предпочитам да отида на стадиона, а не до близката банка, тъй като чувството е неописуемо", сподели Димов пред "Стандарт", Трябва да съм част от историята на този отбор, защото това, което се прави в момента, е история", сподели още кметът на Димитровград, "Преди година имаше 1000 въпросителни дали този клуб въобще ще съществува, а в момента ЦСКА е в тройката и то след отбори с три пъти по-голямо финансиране. Всички фенове трябва да купят акции в този момент и да помогнат на любимия отбор", призова още кметът на Димитровград, който е стар приятел със Стойчо Младенов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай