Стоянов: Заработих някой лев

Стоянов: Заработих някой лев | StandartNews.com

Владислав Стоянов се похвали след победата на "Лудогорец" над Динамо Загреб, че е припечелил някой лев от съотборниците си. "Пак познах точния резултат и спечелих баса със съотборниците ми Иван Стоянов, Светльо Дяков. Мишо Александров дори вече ми се издължи. Резултатът с "Черноморец" (Одеса) ще ви го кажа в деня преди мача", обеща Стоянов.

"Не мога да кажа, че беше леко. Знаехме, че ще е оспорвано. Нямаше никакво притеснение. Ние сме млад отбор, който за първа година играе в групите. Не може да се правят трагедии, дори да загубим някой мач. Всички бяхме освободени. За наше щастие успяхме да победим. Трудно е да се правят сметки, излизаме всеки мач, за да спечелим. Каквото стане, това е. В "А" група разликата не е голяма, там битката също ще е доста интересна. Треньорът прави ротации, смятам, че ще успеем да се състезаваме на всички фронтове", допълни Стоянов, който прогнозира и успеха 2:0 в Айндховен.

Любо Ганев пък разтресе стадиона по време на победата на "Лудогорец". Вицепрезидентът на родната федерация по волейбол бе сред ВИП гостите на ст. "Васил Левски". И при трите гола на българите Ганев скачаше като малко дете. Предвид ръста изразяването на радостта му бе доста шумнo. "Страхотни са. Много съм щастлив от победата на "Лудогорец". Стискаме палци и за следващите мачове", каза Ганев след двубоя. На трибуните бяха още мис национален отбор по футбол Тереза Райкова и Вероника Стефанова, която е лице на федерацията по автомобилен спорт. Водещият Ники Кънчев също мръзнеше сред зрителите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай