Стоичков сменя Гаджев в "Левски"

Искат извънредни автобуси за мача в неделя

Стоичков сменя Гаджев в "Левски" | StandartNews.com

София. Стоичков получи нов шанс за изява в "Левски". Илиан Илиев привика юношата, за да замени Владимир Гаджев в подготовката за мача с "Ботев".

Вторият капитан на "сините" е ангажиран с националния отбор, който късно снощи се изправи срещу Кипър на стадион "Георги Аспарухов". Затова неговата роля в тактическите отигравания бе поета от младока Георги Стоичков, който играе успешно като опорен халф и централен защитник. Жоро обаче едва ли ще се появи в игра срещу "канарчетата" в неделя.

Изпълнителният директор на тима Иво Тонев проведе вчера разговор с мениджъра на Ромен Ели и Опоку. Той обаче се въздържа от коментар. Импресариото искаше да обсъди наказания, които бяха наложени на клиентите му след отпадането от "Сараево", както и състоянието на африканеца. Ганаецът постоянно се оплаква от болки в коляното и това притеснява "сините".

На "Герена" пратиха поредно писмо до общината с искане да бъде увеличен трафикът на градския транспорт за мача с "Ботев". Миналата неделя стотици фенове висяха с часове по спирките на автобусите и тролейбусите след победата над "Черноморец". "Внасяме капаро на общината преди всеки мач за евентуални щети, а феновете ни се оплакват, че градски транспорт почти няма", отсякоха от "Левски". "Сините" питат също какви мерки ще предприеме БФС срещу ЦСКА, след като "армейците" продължават да се ослушват за дълга си към тях от 8000 лв.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай