Стоичков показва нещо невиждано. Единствено в света (СНИМКА)

Струва 180 000 евро и всеки ще може да се снима с него

Стоичков показва нещо невиждано. Единствено в света (СНИМКА) | StandartNews.com

Христо Стоичков показва нещо невиждано в своята Зала на славата. Там ще бъде изложена единствената в света фланелка – екипът на Аржентина с неговото име и №8, който той получи от Лео Меси и компания по време на световното първенство в Катар преди година, предаде БЛИЦ.

ВИЖ ОЩЕ: Стоичков прикова погледите. Прави нещо невиждано в България

Уникалното на фланелката е, че на нея има подписите на всички аржентински национали, които са настоящи световни шампиони.  Именно факта, че те са №1 на планетата, я прави топ екземпляр.

Стоичков получи подаръка преди полуфинала с хърватите, спечелен от Аржентина с 3:0. Както е известно, след това Меси и съотборниците му победиха Франция с дузпи и вдигнаха най-големия трофей за всички времена – световната купа.

Фланелката става още по-ценна, защото не един и двама колекционери са направили и правят опити да се сдобият с нея. Първоначално Ицо е получил предложение за 70 000 евро, после от другия край на света е дошла оферта за 100 000 евро. Съвсем наскоро динамиката на интереса е достигнала връхната си точка – финландски събирач на екипи е извадил цели 180 000 евро. Екшън отвсякъде, нали!?

Христо Стоичков обаче е непоклатим – за нищо на света няма да продава безценния дар, получен от своя приятел Лео Меси и целия аржентински тим. Камата ще донесе фланелката в новата си Зала на славата, която съвсем скоро – на 18 ноември, ще бъде открита в София.

Там ще има още и още изключителни артикули.

Най-хубавото е, че всеки посетител в Залата на славата на Христо Стоичков ще може да се снима я с въпросната фланелка, струваща 180 000 евро (засега), я със „Златната топка“ на Камата или с нещо друго толкова ценно.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай