Бомба от Стилиян Петров! Емоционално сбогуване с феновете

Мачът между звездите на България и тези от чужбина завърши 3:3

Бомба от Стилиян Петров! Емоционално сбогуване с феновете | StandartNews.com

Рекордьорът по мачове за националния отбор на България по футбол Стилиян Петров логично беше най-развълнуван след края на мача, който организира със своята фондация. Близо 20 000 зрители дойдоха на националния стадион "Васил Левски", за да видят някои от популярните звезди на футбола у нас и в английската Висша лига от близкото минало. Мачът между звездите на България и тези от чужбина завърши 3:3, като Петров игра по едно полувреме и за двата отбора.

ВИЖ ОЩЕ: Мач на надеждата! Стилиян Петров направи признание за Стоичков

"Благодаря на моето семейство, че беше до мен във всички трудни моменти, през които преминах. Каузата да оцелееш е нещо велико. Трудно е, но затова сме тук - да дадем надежда. Но както вие дадохме на мен сили да се боря и 11 години по-късно да облека фланелката на България и да съм пред вас, така исках и аз", заяви бившият футболист на ЦСКА, "Селтик" и "Астън Вила".

"Благодарен съм на хората, които дадоха времето си да ви забавляват. А вие дадохте сърцето си и това е България. Благодаря за подкрепата, за любовта. Моята любов никога няма никога да спре и днес ми показахме защо съм горд, че съм българин", завърши Петров от пистата на Националния стадион, цитиран от gol.bg.

"Днес беше моето последно сбогом с българските фенове, които винаги са ме подкрепяли и са се радвали на моите мачове. 11 години по-късно съм тук. Защото не знаех дали ще бъда отново на терена, дали ще мога да участвам в нещо футболно", допълни Петров с намек, че благотворителното събитие е било и негов прощален мач.

"Това е трети голям мач, който правя в подкрепа на хората, които са въвлечени в такива каузи. Знам колко е важно. И най-важното е да покажем, че добрите хора могат да покажат разликата", каза още главният организатор.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай