Мач на надеждата! Стилиян Петров направи признание за Стоичков

На трибуните присъстват над 20 хиляди зрители

Мач на надеждата! Стилиян Петров направи признание за Стоичков | StandartNews.com

Стилиян Петров изрази задоволство, че участва в благотворителния „Мач на надеждата“, който започна на Националния стадион „Васил Левски“.

На трибуните присъстват над 20 хиляди зрители.

С приходите от продадени билети ще бъдат подпомогнати хора, които се борят с онкологични заболявания.

В 5-ата минута срещата бе прекъсната, за да могат играчи и зрители да изразят своята подкрепа към героя ни от САЩ 94 Петър Хубчев, който се бори с коварна болест.

Уникална кауза, аз съм преминал през всичко това, през тези трудности. Знаем колко важна е тази кауза, какво означава този ден, тази вечер за всички нас. И най-вече, че всички хора, които са тук, с всички звезди, които са на терена, да направим един спектакъл, каза за бТВ Стилиян.

Преди 11 години нямах представа дали ще мога повече да играя пред българска публика, дали ще мога да играя футбол. 11 години по-късно имам тази възможност пред българската публика. С моите приятели, фенове, тези, които съм ги радвал и тези, които са ме подкрепяли, допълни големият играч.

Първо ще започна мача в състава на международните звезди, а след това ще премина в отбора на България, защото иначе трябваше да се скараме за капитанската лента с Ицо, уточни с усмивка Стилиян Петров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай