Станка Златева: Никога няма да се продам

Станка Златева: Никога няма да се продам | StandartNews.com

София. "Аз съм българка. Никога няма да се продам. Щерев не се продаде- той беше изгонен". Това каза в предаването "Всяка неделя" по Нова победителката във ВИП Брадът и шампионка по борба Станка Златева. Тя обясни, че Симеон Щерев, който вече е треньор на Азербайджан, я довел до върха в борбата.

„Аз съм съвсем обикновен човек като всички останали, който си върши професионалните задължения. Разочарована бях след загубения финал в Лондон и също в Пекин. Имаше много хора, които ме подкрепяха и ми помагаха да стигна до там. Всеки един от тях имаше очаквания, но не се изпълниха", каза още усмихнатото момиче от Крушаре.

Златева заяви, че ще има разговори с федерацията и има вероятност да се готви заедно с жените в Азербайджан. "Искам да видя дали могат да ми предложат такива условия. Ако не - предпочитам да се откажа и ще се откажа достойно, защото аз не съм предател. Този човек ме е издигнал. Късно ми е да почвам с нов треньор и да уча нови техники. Вече съм на 30 години", категорична бе родната ни шампионка.

„И аз искам да зарадвам хората още веднъж, да покажа, че наистина мога. Но трябва да осмисля нещата. Не съм влизала в зала от една година. Парите не са важни за мен, ако бяха – можех да отида в Азербайджан или Казахстан. Те ми предлагаха повече пари, отколкото съм виждала през живота си - един милион евро. Но аз обичам България и никога не съм се замисляла да си тръгна", допълни победителката във ВИП Брадър.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай