Спортни залагания лесно отвсякъде

Мобилните версии имат няколко предимства пред традиционните компютърни

Спортни залагания лесно отвсякъде | StandartNews.com

В миналото, ако искахте да направите спортен залог, трябваше да отидете при местния букмейкър и да заложите пари. В днешно време обаче има много начини за залагане на спортни събития, включително онлайн и чрез мобилни приложения.

Независимо дали сте опитен професионалист, или тепърва започвате, прочетете, за да получите цялата необходима информация!

Как да намерите надежден доставчик на залози?

Букмейкърите, които работят с добра репутация и честно, позволяват на клиентите си да се концентрират върху самото спортно събитие и възможните печалби. Това е така, защото клиентът може да бъде сигурен, че депозираните от него средства са в безопасност и че всички печалби ще бъдат изплатени. Освен това реномираните букмейкъри предлагат добри коефициенти, което увеличава шансовете за печалба. 

Трябва предварително да се информирате за спортни залози.

Лицензи

Когато става въпрос за спортни залагания, лицензираните букмейкъри предлагат много по-безопасно преживяване от нелицензираните. Лицензираните сайтове в България са инвестирали много време и средства в получаването на разрешителни в съответствие с националното законодателство на страната. Тези лицензи се издават от НАП, а номерата им и датата на издаване се публикуват на уебсайта на букмейкъра. Това осигурява допълнителна защита за вас, потребителите.

Обектите, които нямат национален лиценз, разчитат на своите международно издадени лицензи. Това често изисква влизане в техните уебсайтове чрез алтернативни (огледални) връзки. Въпреки че някои от тези връзки са правилни и безопасни, това не може да се каже за всички - затова е важно да проверите, преди да влезете в системата.

Защита на данните

Важността на защитата на данните също се взема предвид от реномираните доставчици на залози. Данните на клиента се криптират и съхраняват по сигурен начин. Освен това клиентът трябва да въведе парола, за да получи достъп до своя акаунт. Освен това авторитетните доставчици използват и така наречената двуфакторна автентификация. Това означава, че клиентът трябва да въведе не само паролата си, но и код, който му се изпраща например чрез SMS. Това прави практически невъзможен достъпа на неоторизирани лица до сметката.

Обслужване на клиенти

Един от най-важните фактори, за да прецените дали даден доставчик на залози има добра репутация или не, е предлаганото обслужване на клиенти. Доброто обслужване на клиентите е от съществено значение за разрешаването на спорове или проблеми, които могат да възникнат по време на залагането. Той трябва да е достъпен по различни канали, като телефон, имейл и чат на живо, и да е компетентен и полезен. Ако въпросите остават без отговор или службата за обслужване на клиенти не реагира, това може да е знак, че на доставчика не може да се има доверие.

Bildquelle: https://unsplash.com/photos/Cjfl8r_eYxY, 07.11.2022.

Видове спортни залагания

Има различни видове спортни залози, които можете да правите. Най-разпространеният вид е обикновен залог за победител или губещ в мача. Има обаче и други видове залози, които можете да правите в зависимост от спорта и събитието. Например можете да заложите на размера на победата или на това с колко точки единият отбор ще победи другия. Можете също така да залагате на определени играчи, които ще отбележат гол или ще извършат други подвизи по време на мача. Тези залози обикновено се правят непосредствено преди началото на мача, тъй като коефициентите се променят в хода на мача.

Депозити и тегления

Депозитите и тегленията при спортни залагания са един от най-важните аспекти на бизнеса със залагания. За щастие това е много лесен процес, който отнема само няколко минути. В повечето случаи можете да използвате дебитната или кредитната си карта за транзакции, но някои букмейкъри предлагат и възможността да използвате PayPal, Skrill или Neteller. Ако искате да изтеглите пари, ще трябва да представите документ за самоличност. Това се прави, за да се предпазите както вие, така и букмейкърът от измамни действия.

Паричен терминал

За да направите депозит, трябва да приготвите сумата, която искате да депозирате, и да отидете до най-близкия банкомат. След като се намирате на банкомата, изберете иконата на букмейкъра, въведете своя идентификационен номер/потребителско име, въведете сумата и натиснете Enter. Парите трябва да бъдат в сметката ви в рамките на няколко минути. За този процес няма такси, но е важно да знаете, че можете да депозирате само в български лева (BGN) и че има особености при активирането на бонуси, които ще обясним в следващ раздел.

Мобилни приложения за спортни залагания

Днес на пазара има редица приложения за спортни залагания. Някои от тях са ограничени до определени държави, а други имат по-широк обхват. Повечето приложения работят на същия принцип, като предлагат на залагащите възможност да залагат на спортни събития, докато те се случват, или предварително. Някои от тях предлагат и залози по време на игра, при които можете да залагате на избрани аспекти от играта, докато тя тече.

Мобилна версия срещу приложения за залагания

Основната разлика между залагането чрез приложение и залагането чрез мобилна версия е, че при приложението можете да запазите адреса на букмейкъра на устройството си и да получите бърз достъп до него, когато искате да направите залог. При мобилната версия всеки път трябва да въвеждате адреса на букмейкъра в браузъра си.

Това може да е малко досадно, ако искате да правите много залози, но не е голям проблем. Мобилната версия е идеална за хора, които искат да залагат само от време на време, или за хора, които използват браузъра на мобилния си телефон по други причини за достъп до интернет и не искат да инсталират друго приложение.

Предимства на приложенията за залагане

Предимствата на приложенията за залагания са удобството и спестяването на време. С приложение за залагания можете да залагате на спортни събития по всяко време на деня, независимо от местоположението си. Това е голямо предимство, защото можете да залагате на живо по всяко време. Освен това не е нужно да вземате лаптопа си, за да поискате изплащане от букмейкъра, а можете да го направите лесно от мобилния си телефон. Можете също така бързо да сравните коефициентите на няколко букмейкъра.

Предимства на мобилните версии

Мобилните версии на хазартни продукти имат няколко предимства пред традиционните компютърни версии. На първо място, мобилните залози позволяват на клиентите да залагат отвсякъде и по всяко време. Тази свобода е голямо предимство, тъй като позволява на клиентите да се възползват от възможностите за краткосрочни залози, без да пропускат действието.

Мобилните версии обикновено са по-бързи и по-лесни за използване от компютърните си аналози, което ги прави предпочитан вариант за тези, които искат бързо да влязат и да излязат от процеса на залагане. Освен това много сайтове за мобилни залози предлагат предаване на живо на спортни събития, което позволява на залагащите да следят действието в реално време.

 

MT: Спортни залагания в движение ➤ мобилна версия и приложения

MD: Разпознаване на реномиран доставчик на залагания ➤  лицензи, букмейкъри и плащания. Приложения за спортни залагания срещу онлайн версия

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай