Спортни бонуси - защо са важни и трябва ли да се възползваме?

Това е вид подарък, с който компанията ви приветства на своята платформа

Спортни бонуси - защо са важни и трябва ли да се възползваме? | StandartNews.com

Ако някога сте залагали на спортно събитие в интернет, то тогава няма как да не познавате спортните бонуси. Ако обаче никога не сте го правили, вероятно можете да имате известни предразсъдъци или неясноти относно този вид подаръци. На практика, точно това са бонусите в спортните страници за залози. И те изцяло и само са предназначени за новодошлите потребители. Така например, ще получите автоматично Bwin бонус при регистрация, когато успешно създадете акаунт и го потвърдите, а веднага след това направите и първия си депозит на страницата.

Обикновено, това са стандартните условия за получаване на бонус при регистрация. Първо, не бива никога преди това да сте имали акаунт в дадения букмейкър и второ, трябва да отворите такъв. Трето, но невинаги задължително условие, е да депозирате първата си инвестиция за залози на платформата. От там насетне вие получавате бонуса – било то под формата на безплатни залози, на % от направения депозит или дори на първите няколко депозита. При депозитните бонуси от съществено значение е каква е вашата първоначална инвестиция. Ако инвестирате 50 лева, например, и бонусът е 100%, то тогава началният капитал за залози за вас ще е общо 100 лева. Имайте на предвид, че такъв тип промоции, обикновено, вървят с горна граница, тоест максимална сума, която можете да получите. В случай че депозитът ви я надхвърля, 100%-вият бонус няма да е същата сума, а посочената максимална такава.

Друг важен момент при бонусите за регистрация (а и не само този вид бонуси) е, че те имат определени правила за превъртане. Това е броят пъти, които трябва да изиграете спечелената от промоцията сума. Преди да се справите с тази задача, нямате право да теглите пари от своята игрална сметка. Ето защо опитните играчи следят не само за сумата (или процентът), който ще получат при отваряне на акаунт, но и условието за превъртане, с което върви промоцията. Така например, един бонус, който трябва да си разиграе 100 пъти в рамките на две седмици, със сигурност не е особено изгоден.

Защо да се възползваме от бонусите за регистрация?

Ако бонусът е изгоден според критериите, посочени по-горе, със сигурност, е редно да се възползвате от него. Както вече казахме, той е вид подарък, с който компанията ви приветства на своята платформа. Споменахме, също така, и, че с бонуса всъщност можете значително да увеличите началния капитал, с който да стартирате своята активност в даден букмейкър. Това е от особено значение за хората с по-ограничен бюджет, както и за начинаещите в спортните залози, тъй като обикновено те не обичат да рискуват с големи инвестиции, преди да наберат достатъчно опит.

Бонусите при регистрация ни позволяват и да тестваме стратегии, които звучат рисково, както и да поставим залози, които са с по-висок коефициент, но също със значителен риск, без да изгубим кой знае колко средства, ако се провалим в своята прогноза. Бонусът е един вид гаранция, че няма да останем без никакви пари за повече залози след загуба.

Но ако вземем под внимание и бездепозитните бонуси, трябва да отбележим, че те са възможност за поставяне на безплатни залози. Те ни дават правото да спечелим реални пари без на практика да вложим никаква инвестиция от бюджета си. При бездепозитните бонуси просто получаваме  определена сума кеш или безплатен залог и по този начин тестваме и самата платформа с 0% риск.

Последно, но не по важност, има и бонуси, които ни дават възможност да играем за доста солидни спортни джакпоти. Те не са чак толкова често срещани сред букмейкърите, но ако попаднете на тях, определено си заслужава да ги пробвате.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай