Сотириу разби Шамрок Роувърс, триумф на Лудогорец

Реваншът между Лудогорец и Шамрок Роувърс на стадион "Талахт" в Дъблин е след седмица

Сотириу разби Шамрок Роувърс, триумф на Лудогорец | StandartNews.com

Лудогорец победи Шамрок Роувърс с 3:0 в пъривя мач от втория елиминационен кръг на Шампионска лига. Пиерос Сотириу бе звездата на мача, след като отбеляза двете попадения в срещата. Игор Тиаго също се разписа в последната минута на двубоя.

Нападателят на българския шампион откри резултата в 26-ата минута на стадион "Хювефарма Арена" в Разград. 29-годишният голмайстор засече с глава центриране на Каули.

Девет минути по-късно домакините удвоиха аванса си. Бранител на гостите изчисти удар на Рик Жонатан от голлинията, но Пиерос Сотириу бе точен при добавката.

Минута след като покачи преднината на "орлите", кипърецът можеше да оформи своя хеттрик, но попадението му бе отменено заради засада.

По всичко изглеждаше, че възпитаниците на Стивън Брадли нямаха отговор срещу действията на кипърския стрелец. Негов удар с глава срещна лявата греда.

След почивката ирландците отправиха само един точен удар, но Серджо Пад се справи с него. В добавеното време резервата Игор Тиаго оформи крайния резултат, само три минути след като се бе появил в игра.

Реваншът между двата тима на стадион "Талахт" в Дъблин е след седмица, 26 юли, вторник, от 22:00 часа, информира БНТ.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай