Хиндлиян: Сашо, сееш омраза!

Според Степан Левски е вкаран в политически игри

Хиндлиян: Сашо, сееш омраза! | StandartNews.com

Председателят на НКП на Левски - Степан Хиндлиян и журналистът - куриер Сашо Диков влязоха в разгорещен спор в студиото на колегите от TV1. Двамата защитаваха своите гледни точки относно спасението на столичния гранд и вчерашната драма с акциите на "сините".

Диков нарече Хиндлиян "завършен глупак", ако смята, че журналистът е получил пари от Васил Божков, за да предаде акциите на Левски на премиера Бойко Борисов, а лидерът на НКП е на мнение, че Диков "се храни с омраза" и се е злепоставил във вчерашния ден.

"Не е ли това доказателството, че Левски е вкаран в политически игри? Когато веднъж изпаднеш от хунтата, започваш да говориш разни неща. Няма значение кой в момента е притежател на акциите. Пътят минава през чл. 187 А точка 3 от Търговския закон, който казва, че акциите могат да се върнат в дружеството, оттам да се отиде на Общо събрание и да се тръгне по нов път.

Ти обаче няма да си съгласен, защото няма как да си изкарваш хляба. Няма да можеш да се разкарваш с акции.

Защото, Сашо, извинявай, ти сееш омраза. Ако аз съм глупак, се чудя, Сашо, ти какъв си, при положение, че чакаш да бъде опраскан поредният сериозен богаташ в страната, за да станеш негов глашатай.

В момента ти си надупен на Божков и си такъв в очите на цялата синя България. Подигра се с едни хора, които заделят от парите си. Възрастен човек прати дарение на клуба от 19 лева и 14 стотинки.

Клубът вече е фалирал. Футболистите ги държи коронавирусът тук. Ако можеха, щяха да са избягали вече. Работата ми е да не защитавам търкането на талончета по улицата. Сашо, яд ме е за теб, че се поставяш в такова положение", сподели своята гледна точка Хиндлиян.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай