"Синя България": Не знаем кой е новият собственик

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев говориха пред БНТ.

"Синя България": Не знаем кой е новият собственик | StandartNews.com

Продължават полемиките около новината за Левскси, съобщена вчера от Наско Сираков

Представители на Тръст "Синя България" коментираха думите на Наско Сираков от вчера и обявиха, че не знаят кой е новият собственик на Левски. 

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев говориха пред БНТ. 

"Посрещаме новината с надежда, че инвеститорът е сериозен и с надежда, че има насрещна проверка какво представлява този фонд и дали е достатъчно сериозен.

Всички очакваме позитивна развръзка и се надяваме, че ще я получим. Не знаем дали някой извън Наско Сираков знае кой е новия собственик. С ръководството на тръста въпросът не е коментиран.

Нямаме представа кой стои зад това определение "нов собственик или нов инвеститор". Остава да се надяваме, че всичко, което Наско Сираков каза да се реализира и в параметрите, които изложи. Радващото е, че той търси гаранции това да се случи", казаха от тръста.

Реално всички си задаваме въпроси. Всеки, който е бил на могилката или е чул, или прочел някъде Наско Сираков си задава въпроси. Това са логични въпроси на база ситуацията в света, в България и ситуацията в Левски. Всички въпроси трябва да намерят отговор доста скоро.

Това ще си проличи по начина, по който ще се представи инвеститора. За нас едно от най-важните неща е да се изгради адекватна структура на всякакво ниво. Този клуб трябва да започне да функционира на всички нива. Това ще покаже намеренията на инвеститора".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай