Неделя,

"Синя България": Не знаем кой е новият собственик

От: Владислав КОЛЕВ -
341
"Синя България": Не знаем кой е новият собственик
A
A
A

Продължават полемиките около новината за Левскси, съобщена вчера от Наско Сираков

Представители на Тръст "Синя България" коментираха думите на Наско Сираков от вчера и обявиха, че не знаят кой е новият собственик на Левски. 

Момчил Лазаров и Иван Евстатиев говориха пред БНТ. 

"Посрещаме новината с надежда, че инвеститорът е сериозен и с надежда, че има насрещна проверка какво представлява този фонд и дали е достатъчно сериозен.

Всички очакваме позитивна развръзка и се надяваме, че ще я получим. Не знаем дали някой извън Наско Сираков знае кой е новия собственик. С ръководството на тръста въпросът не е коментиран.

Нямаме представа кой стои зад това определение "нов собственик или нов инвеститор". Остава да се надяваме, че всичко, което Наско Сираков каза да се реализира и в параметрите, които изложи. Радващото е, че той търси гаранции това да се случи", казаха от тръста.

Реално всички си задаваме въпроси. Всеки, който е бил на могилката или е чул, или прочел някъде Наско Сираков си задава въпроси. Това са логични въпроси на база ситуацията в света, в България и ситуацията в Левски. Всички въпроси трябва да намерят отговор доста скоро.

Това ще си проличи по начина, по който ще се представи инвеститора. За нас едно от най-важните неща е да се изгради адекватна структура на всякакво ниво. Този клуб трябва да започне да функционира на всички нива. Това ще покаже намеренията на инвеститора".


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com