Сините фенове с призив към Сираков

Настояват за излъчване на Общото събрание

Сините фенове с призив към Сираков | StandartNews.com

От НКП на Левски отправиха призив към Наско Сираков. Феновете публикуваха декларация, чрез която отново настояха за видио излъчване на Общото събрание, което ще се проведе утре. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ФЕНОВЕТЕ:

"На вниманието на ръководството на ПФК Левски АД и в частност на мажоритарния собственик.

В началото на миналата седмица Националният клуб на привържениците на Левски призова ръководството на ПФК Левски и по-конкретно мажоритарния собственик да спази поетия от самия него ангажимент за ПРОЗРАЧНОСТ преди повече от година.

Тъй като няма отговор на призива ни, а до Общото събрание на акционерите остават по-малко от 24 часа, напомняме на мажоритарния собственик, че най-големият и непреходен капитал на клуба - неговите привърженици, имат право да станат ексклузивни свидетели на дебатите и решенията, които ще се вземат от висшия орган на управление на акционерното дружество.

Нещо повече - имат право сами да формират мнението си за процесите при взимането на решения, а не то да бъде манипулирано от редки фейсбук статуси от официалната страница на клуба и откровени пасквили от "анонимни" присъдружни "информационни канали".

Ето защо отново настояваме за видеоизлъчване на Общото събрание!".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай