Понеделник,

Сините фенове с призив към Сираков

От: Владислав КОЛЕВ -
198
Сините фенове с призив към Сираков
A
A
A

От НКП на Левски отправиха призив към Наско Сираков. Феновете публикуваха декларация, чрез която отново настояха за видио излъчване на Общото събрание, което ще се проведе утре. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ФЕНОВЕТЕ:

"На вниманието на ръководството на ПФК Левски АД и в частност на мажоритарния собственик.

В началото на миналата седмица Националният клуб на привържениците на Левски призова ръководството на ПФК Левски и по-конкретно мажоритарния собственик да спази поетия от самия него ангажимент за ПРОЗРАЧНОСТ преди повече от година.

Тъй като няма отговор на призива ни, а до Общото събрание на акционерите остават по-малко от 24 часа, напомняме на мажоритарния собственик, че най-големият и непреходен капитал на клуба - неговите привърженици, имат право да станат ексклузивни свидетели на дебатите и решенията, които ще се вземат от висшия орган на управление на акционерното дружество.

Нещо повече - имат право сами да формират мнението си за процесите при взимането на решения, а не то да бъде манипулирано от редки фейсбук статуси от официалната страница на клуба и откровени пасквили от "анонимни" присъдружни "информационни канали".

Ето защо отново настояваме за видеоизлъчване на Общото събрание!".


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички