Вторник,

Сините фенове с призив към Сираков

От: Владислав КОЛЕВ -
313
Сините фенове с призив към Сираков
A
A
A

От НКП на Левски отправиха призив към Наско Сираков. Феновете публикуваха декларация, чрез която отново настояха за видио излъчване на Общото събрание, което ще се проведе утре. 

ЕТО КАКВО НАПИСАХА ФЕНОВЕТЕ:

"На вниманието на ръководството на ПФК Левски АД и в частност на мажоритарния собственик.

В началото на миналата седмица Националният клуб на привържениците на Левски призова ръководството на ПФК Левски и по-конкретно мажоритарния собственик да спази поетия от самия него ангажимент за ПРОЗРАЧНОСТ преди повече от година.

Тъй като няма отговор на призива ни, а до Общото събрание на акционерите остават по-малко от 24 часа, напомняме на мажоритарния собственик, че най-големият и непреходен капитал на клуба - неговите привърженици, имат право да станат ексклузивни свидетели на дебатите и решенията, които ще се вземат от висшия орган на управление на акционерното дружество.

Нещо повече - имат право сами да формират мнението си за процесите при взимането на решения, а не то да бъде манипулирано от редки фейсбук статуси от официалната страница на клуба и откровени пасквили от "анонимни" присъдружни "информационни канали".

Ето защо отново настояваме за видеоизлъчване на Общото събрание!".


Всички новини от категория Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com